Véghajrá a jótékonysági Sztáraukción

2007. November 14. s.peter

A napokban véget ért a TeszVesz, a StoryOnline és a Sikk Magazin Sztáraukciójának második szakasza. November 9-én délig Gáspár Bea és Bíró Ica felajánlott tárgyaira lehetett licitálni, amelynek bevételét az árván maradt csecsemők örökbefogadását segítő Bölcső Alapítványnak ajánlottuk fel. Az eredmények: Bíró Ica aerobic ruhája, DVD-je, könyve az 1 forintos kikiáltási árról 4100 forintra emelkedett, Gáspár Bea bokaláncai 14 050 Ft-ért keltek el.xxx.jpg

A Sztáraukció második szakaszának lezárultával rögtön kezdetét vette a harmadik (idei utolsó) kéthetes periódus is. A Megasztárból megismert Tóth Gabi dedikált CD-i (első albuma és legújabb maxija) valamint fülbevalója jelenleg már 5250 forinton áll, míg a mániákus óragyűjtő hírében álló Hajdú Péter televíziós műsorvezető Swatch karórája már most 7250 forintnál tart. Az aukció november 23-án délig tart, így van még idő licitálni, ha valaki szeretné támogatni az említett alapítványt miközben megkapja a hírességek felajánlásait, amelyek most is igazán különleges darabok. Hajdú Péter órája például nem akármilyen múlttal rendelkezik, hiszen világsztár érintette azt. Amikor Péter műsorának vendége DJ Bobo volt, ezt az órát viselte, s elmondása szerint ebben mutatta be neki Magyarországot.

Azok számára, akik nem tartanak igényt a sztárok relikviáira, lehetőség van fix, 500 forintos áron adományjegyek vásárlására is. A TeszVesz.hu aukciós oldalunkon keresztül megvalósuló Sztáraukció október 12-i kezdete óta már 425 darabot vásároltak az internetezők, összesen 212 500 forint értékben.

Kategória: StoryOnline, TeszVesz  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.