Sikeresen zajlik a Sztáraukció – elkezdődött a 2. szakasz

2007. November 5. s.peter

A napokban elkezdődött a TeszVesz.hu, a StoryOnline.hu és a Sikk Magazin jótékonysági aukciójának második szakasza. November 9-én délig Gáspár Bea és Bíró Ica felajánlott tárgyaira lehet licitálni a TeszVesz.hu aukciós oldalunkon, illetve továbbra is lehetőség van 500 forintos Sikk Adományjegyek vásárlására is. Az első szakasz eredményei egyébként igen kedvezőek, azaz úgy tűnik, idén is szívesen segítenek az internetezők a rászoruló alapítványnak. A felhasználók az első kéthetes periódusban 336 darab adományjegyet vettek összesen 168 ezer forint értékben, ám ez a szám szerencsére azóta is emelkedik és november 23-áig – a Sztáraukció harmadik szakaszának végéig – várhatóan még tovább nő majd. Népszerűek a sztárok által felajánlott tárgyak is, amelyek minden esetben 1 forintos kikiáltási árról indulnak. Csisztu Zsuzsa például egy ruhát és két könyvet ajánlott fel, az aukció 16 ezer forinton zárult, ennyiért nyerte meg egy felhasználó. A Havas Henrikről készült portré esetében pedig a végső ár 13 500 forint lett.

Jelenleg a Sikk Adományjegyen kívül két jótékonysági sztáraukció fut az oldalon. Gáspár Bea bokaláncokat ajánlott fel, itt a licitálás jelenleg 13.550 forintnál tart. (Bea egyébként egy indiai nyaralás alkalmával lelt rá a bokaláncokra, amelyek különlegessége, hogy együtt kell hordani a két darabot.) Bíró Ica különleges aerobic ruháját, első DVD-jét és könyvét ajánlotta fel. Az aukció pillanatnyilag 3 ezer forintnál tart, és még most is bárki bekapcsolódhat a versengésbe, hiszen az említett két híresség tárgyaiért november 9-én a déli órákig lehet “csatázni”.

És egy kis előzetes: A harmadik, november 9-étől kezdődő periódusban a Sikk Adományjegyek mellett Hajdú Péter és Tóth Gabi tárgyaira lehet licitálni, ezzel is támogatva az árván maradt csecsemők örökbefogadását segítő Bölcső Alapítványt. De erről majd talán kicsit később…

landingpage2.jpg

Kategória: StoryOnline, TeszVesz  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.