Rekorddal indult a március is

2011. March 6. Webmaster

Rekorddal kezdődött a meteorológiai tavasz a Nők Lapja Cafén. Az NLCafe  napi egyedi látogatóinak száma meghaladta hétfőn a 400 ezer egyedi látogatót (402 690 UU a Medián Webaudit adatai alapján. Külön örömteli, hogy a rovatok közül hat is 30 ezer egyedi látogató fölött zárt, a szolgáltatások látogatószáma pedig megközelítette a 150 ezret (145 474).

Nők Lapja CafeEgyébként a Nők Lapja Cafe továbbra is tartja vezető pozícióját a női szegmensben, melyet az ugyancsak a Sanoma Budapest porfóliójába tartozó StoryOnline követ másodikként. Cégünk online portfóliójában a többi női site is kitűnő látogatottsági adatokkal indította a 2011-es évet. A Nők Lapja Cafén kívül a StoryOnline, a Cosmopolitan.hu és a WellnessCafe is növekedni tudott, sőt a tavaly portfóliónkba került Házipatika csoport is szépen teljesít.

A StoryOnline összes és nyitó oldalán egyaránt 10 százalékos látogatószám növekedést ért el 2011 januárjában a 2010-es év átlagához viszonyítva. A Cosmopolitan.hu és az NLCafe összes oldalán 15 százalékkal több látogató érdeklődött a site-ok tartalma iránt, és ennél is szebb adatokkal büszkélkedhet a WellnessCafe és a Házipatika.com, melyek látogatószáma 44 és 21 százalékkal növekedett ebben az időszakban.

Kategória: Cosmopolitan.hu, Házipatika.com, Nők Lapja Cafe, StoryOnline, WellnessCafe  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.