Netsztárok – akikre leginkább kattintanak a netezők

2009. February 9. Webmaster

Szombaton kerek jubileumot ünnepelt a hazai sztárvilág. Egy évtizede kaphatunk bepillantást a sztárok életébe a Story Magazin hasábjain, és immár tizedik alkalommal ünnepelték meg az év legragyogóbb csillagait a Story Ötcsillag Díjátó Gálán. A jubileum alkalmából a Gála illusztris közönsége a Story fotóiból rendezett kiállításon idézhette fel az elmúlt évtized legemlékezetesebb pillanatait, de megtudhattuk azt is, hogy a StoryOnline látogatottsági adatai alapján kik a net sztárjai.

A hatalmas érdeklődés mellett, igazi hollywoodi külsőségek között megtartott gálán a Grand Hotel Royal pazar báltermében adták át a Story Ötcsillag Díjakat 2008 kiemelkedő egyéniségeinek, akiket a másfél milliós olvasótábor szavazatai alapján választottak meg. 2008 legnépszerűbb produkciói és személyiségei Ómolnár Miklós főszerkesztőtől vették át a díjat, s egyúttal egy saját csillagot is kaptak az égbolton, amelyet hivatalosan róluk neveztek el.

A StoryOnline látogatottsági adatai alapján a net sztárja különdíjat Liptai Claudia és Gesztesi Károly vették át Pásztor László főszerkesztőtől. (A StoryOnline a gálán egyébként exkluzív videóinterjút készített a netsztár házaspárral, illetve alább megtalálható egy másik videó is, a különdíj ünnepélyes átadásáról.)

A Story Ötcsillag további díjasai:
·          Műsorvezető – Sebestyén Balázs és Vadon János, az RTL Klub „Celeb vagyok, ments ki innen!” című produkciójának műsorvezetői
·          Műsorvezető nő – Ördög Nóra, az RTL Klub műsorvezetője, szerkesztője
·          Színész – Csányi Sándor, a Radnóti Színház tagja, sikeres filmes és színpadi szerepek megformálója
·          Zenei produkció – Dolhai Attila, az Operett színház tagja, számos sikeres zenei produkció szereplője
·          A legsikeresebb televíziós produkciónak járó díjat a TV2 Megasztár 4 című műsora kapta.
·          A leg-leg-leg kategória díját az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának ítélték.

A Story Érték díjasai:

·          Epres Attila színész,

Színházi pályafutása korábbi állomásai Eger, Kecskemét, Szolnok, Zalaegerszeg, Kecskemét voltak, színpadi munkái mellett számos filmes és televíziós alkotás kiemelkedő szereplője. Jelenleg a Vígszínház tagja, a társulat szavazatai alapján megkapta a Ruttkai Éva emlékdíjat.

·          Pokorny Lia színésznő,

Számos értékes filmes és színpadi alakítás fűződik nevéhez. 1993-tól a Pince Színháznál dolgozott, majd 1997-tól a Bárka Színházban játszott. Jelenleg az Új Színház társulatának tagja. A nézők a Beugró című műsor állandó szereplőjeként is találkozhatnak vele.

·          Veiszer Alinda televíziós műsorvezető, szerkesztő,

Pályája fontos állomásai a Klubrádió, majd az MTV-nél Az Este, a Kultúrház, A nagy könyv, a Miért? című műsorok. Jelenleg estéről-estére vezeti az m2 Záróra című portréműsorát. Tevékenységét Junior Prima díjjal is elismerték.

·          A Heaven Street Seven együttes,

1995-ös megalakulása óta számos sikeres albumot jelentettek meg, a Szállj ki és gyalogolj c. lemezükért 2005-ben Fonogram-díjat kaptak, az Év rockalbuma kategóriában. A zenekar 2006-ban Cannes-ban az EU, a MIDEM és az MTV Europe közös díját, a European Breakthrough Award nevű díjat nyerte el.

Kategória: StoryOnline  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.