HotGirlz – a HotDog legtutibb lányai

2009. May 7. viktor.vido

A HotDog, az FHM, a Cosmopolitan.hu és a StoryOnline összefogott, hogy a HotDog felhasználók közreműködésével kiderüljön, ki a 2009-es év legtutibb HotDog csaja.

A Hotdog lányok egy hónapon át jelentkezhettek a versenyre és a több száz jelentkező közül 16 lányt választott ki a zsűri, akik közel három hónapon keresztül versengenek a HotDog legmenőbb csaja címért. A 16 lány 4×4-es csoportokra oszlik és minden csoport két héten át verseng a HotDogosok szavazataiért. Ezalatt a 4 versenyző lánynak különböző kreatív feladatokat kell megoldaniuk. Fotóalbumokat készítenekHotGirlz sminkelési technikájukról, kedvenc ruháikról és otthoni kacatjaikról vagy éppen videóban mutatják meg, hogy számukra milyen az érzéki csók. Ezeket és a többi kreatív feladatot a zsűri értékeli, ám az értékelés a szavazatok számán nem változtat, hiszen csakis a HotDog felhasználók szavazatai alapján dől el, ki nyeri a csoportot.

A HotGirlz magazinban megtekinthetők a lányok adatlapja és alattuk az elkészített feladataik. Amennyiben valaki úgy gondolja, hogy az aktuális csoportban versenyző 4 lány közül az egyik menőbb, vagányabb a másik háromnál és a feladatokat is kreatívabban, ügyesebben oldja meg, a profiloldalon lehet voksolni rá. A két hét leteltével a szavazatok száma alapján kihírdetik a csoport győztesét és azonnal kezdődik az új forduló 4 másik versenyzővel.

A HotGirlz verseny első és második fordulója a HotDog.hu felhasználók nagy érdeklődése mellett már lezajlott. A lányokra egyenként több ezer szavazat érkezett és a verseny sikerességét mi sem jelzi jobban, hogy a versenyre készített magazinban csak az első forduló két hete alatt összesen 456.833 oldalletöltést produkált a naponta idelátogató 9 ezer felhasználó.

Négy versenyző jelenleg is küzd a HotDog felhasználók szavazataiért a verseny harmadik fordulójában és a végén, ha mind a 4 csoport sorra került és minden csoportban győztese kihirdettetik, azt követően elindul a szintén két héten át tartó döntő forduló, ahol a csoportgyőztesek versengenek a végső győzelemért. A győztes nyereménye egy fantasztikus 1 hetes, két főre szóló nyaralás Máltán.

Kategória: HotDog, StoryOnline  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.