Milliós játék a Startlaptól

2012. March 1. Webmaster

Nagy érdeklődés övezi a Startlap nemrégiben indult, nyereményjátékkal ötvözött reklámkampányát, amelynek kreatívjai forgalmas tömegközlekedési csomópontokban is megtalálhatók.

Talán ti is találkoztatok az elmúlt hetekben a különböző metróaluljárókban (például a Déli-pályaudvaron, a Deák-téren vagy a Puskás Stadion megállónál) ezzel a hirdetésünkkel, ami a február közepén indult, és március 11-ig tartó Startlap-nyereményjátékunkban való részvételre buzdítja az embereket.

A játék során a látogatóknak meg kell keresniük és le kell kattintaniuk Startlap-érméket a Startlap nyitóoldalán a linkek mellett minden nap, illetve válaszolniuk kell egy kérdésre és máris versenybe kerülnek. Az LG nyereményekhez hetente 8 érmét kell összegyűjteni, 13 érme megtalálásával pedig garantált kedvezményes Marie Claire vagy National Geographic előfizetésre lesznek jogosultak a játékosok. Azok, akik összesen 20 érmét gyűjtenek be, esélyt szereznek arra is, hogy megnyerhessék a bruttó 1 millió forintot.

Minderről bővebben itt olvashattok: http://www.startlap.hu/milliosjatek, valamint hétről-hétre a Startlap Facebook-oldalán is beszámolunk a nyertesek kilétéről.

Kategória: Startlap  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.