Megint a legjobb márkák között

2008. June 27. g.imre

Idén ismét több Sanomás termékünk – köztük 3 online márkánk, a FigyelőNet, a Nők Lapja Cafe és a Startlap is – is elnyerte a legjobb márkáknak járó Superbrands díjat.

A Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján 2008-ban az Újmédia-divízió imént említett három terméke mellett a Cosmopolitan, a Figyelő, a National Geographic, a Nők Lapja, és a Story márkáink is megkapták a Superbrands címet.

A Superbrands a világ egyik legjelentősebb márkaépítési rendszere, amely több mint nyolcvan országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. A Superbrands Szakértői Bizottság a márkákat a következő elvek alapján értékelte: „Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.”

A Superbrands 2008 fő célkitűzése, hogy a szakmán túl a szélesebb nagyközönség is megismerje a legjobb magyarországi márkák sikerének történetét és titkait.

A most díjazott márkáink ezzel automatikusan részt vesznek a Superbrands programban. Ez jelenti egyrészt a Superbrands 2008 logó használatát a márkakommunikációban 2009. május 31-ig, megjelenést a Magyar Superbrands 2008 kiadványban és évkönyvben, részvételt az ősszel induló médiakampányban, valamint a decemberi nemzetközi marketing/branding konferencián.

Az eddig díjazott márkáink:

eddigi Superbrands márkáink

Kategória: FN24, Nők Lapja Cafe, Startlap  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.