Díjakat kapott a megújult Startlap is

2011. December 7. gergely.nagy

Nem csak az 50plusz.hu oldalunk nyert díjat az eFestival versenyen, amelynek elsődleges célja a minél színvonalasabb tartalomszolgáltatás támogatása, a hazai online és a multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatának bemutatása. Két díjat is hazavihetett a megújult Startlap.

A szeptemberben tartalmilag és külsejében is megújult Startlap az eFestival 2011 versenyen a következő elismeréseket kapta:

- Különdíj: Nívódíj a többéves kiváló színvonal biztosításáért – Szórakozás kategóriában

- Felhasználóbarát honlap díj

A verseny célja arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak. Idén is minőségi és innovatív megoldásokat felvonultató pályaműveket üdvözölhettek az eFestival versenyen.

Kilenc kategóriában a 26 fős szakmai zsűri összesen 27 díjat, 10 különdíjat, továbbá 1 életműdíjat osztott ki. Kategóriánként egy-egy eFestival Közönségdíjat is kihirdettek.

A nevezők bírálata során az egyes kategóriák szakmai követelményein túl, az elsődleges szempont a forma és tartalom egysége és felhasználó-barátsága (hozzáférhetőség, szabványosság, könnyű kezelhetőség) volt. Tavaly óta a versenyre nevezett honlapokat az előzsűrizés folyamán felhasználóbarát minősítési rendszer alapján értékelték. Kizárólag azok a honlapok érhettek el helyezést, amelyek a Felhasználóbarát értékelés alapján teljesítették a minősítési követelmények 75 százalékát.

Kategória: Startlap  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.