A Startlap közterületeket is megújít

2011. September 16. Webmaster

A Startlap a megújulás elkötelezett támogatójaként most a Nagyvárad tér megújításában járt közben. Felújított színes padok, és eredeti szépségében pompázó Béke szobor látványa fogadja ezentúl a járókelőket.

Startlapos kollégáink a roskadozó padokra új, színes ülőrészt és háttámlát szereltek, a téren 1983-ban emelt Pierre Székely Béke című szobrát pedig magasnyomású vízsugarakkal tisztították meg. A Béke emlékmű így eredeti szépségében látható, graffiti és a több éve lerakódott szennyeződések nélkül. Újra olvashatóvá vált az oldalát díszítő, több nyelven felvésett Béke felirat is.

A Startlap munkatársai remélik, hogy a tér megújulásában minden környékbeli lakos és arra járó örömét leli. Még az orvostanhallgatók is, annak ellenére, hogy mostantól a sikeres szigorlatok után nehezebb lesz megmászniuk a letisztított és így csúszósabbá vált közel 5 méter magas szobrot. Cserébe minden reggel szebb látvány fogadja majd őket.

A Startlap pár napja a Széll Kálmán téren (a volt Moszkva tér) is felújítást végzett, virágágyásokkal, zöld területtel gazdagította a metrómegálló környékét, a megújulás jegyében.

A Startlap Magyarország legnépszerűbb nyitóoldala, napi átlagosan több mint félmillió egyedi felhasználóval (Forrás: Medián Webaudit, 2011). A site népszerűségét, ismertségét és kedveltségét mutatja, hogy 2004 és 2009 között minden évben elnyerte a Superbrands díjat.

Kategória: Startlap  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.