Virtuális Állásbörze: 100 000 látogató

2011. March 31. Webmaster

Közel 100 ezer látogatót vonzott a Profession.hu portálunk második Virtuális Állásbörzéje. Az érdeklődők a meghirdetett közel 1500 állásajánlat között böngészhettek. Átlagosan 60 percet töltöttek az érdeklődők az oldalon. Máris tervezzük a következő börzét.

Borze_aula

A 2010-es premier után ismét sikeresnek bizonyult a Profession.hu szervezésében megrendezett második Virtuális Állásbörze. Összesen közel 100 ezer látogató érkezett a www.virtualisallasborze.hu oldalra.– Érdekes a látogatók és a meghirdetett állások statisztikája – mondta Martis István, a Profession.hu vezetője. – Egy látogató áltagosan 60 percet töltött a weboldalon, ami azt mutatja, komolyan érdeklődtek az állásbörze iránt, és számukra hasznos információkat, igen változatos területről érkező kiállító cégeket és kifejezetten magas számú meghirdetett állást találtak. Idén ráadásul a tavalyinál kétszer többen regisztráltak.

Borze_tarsalgo

A magyarországi virtuális börze tavalyi debütálása különlegesség volt, hiszen hazánkban, sőt, a régióban is először rendeztek meg állásbörzét azzal a különleges szoftverrel, amely lehetővé tette a börze digitális megjelenítését.

– Nagyon úgy tűnik, teljesültek a várakozásaink – tette hozzá Martis István. – A Virtuális Állásbörze nem csak az újdonság varázsa miatt volt ilyen sikeres tavaly; idén is hoztuk azokat az eredményeket, amelyeket kitűztünk magunknak. A következő állásbörzét 2011 őszére tervezzük.

Borze_standok

Kategória: Profession.hu, sajtóközlemény, Szolgáltatás  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.