Stafétaátadás a Profession.hu-nál

2011. November 16. Webmaster

Zsédely Krisztiánt nevezte ki a Sanoma Media Budapest Zrt. a Profession.hu állásportál új értékesítési vezetőjévé. A váltásra azért került sor, mert elődje, Martis István idén augsztustól a Sanoma digitális szolgáltatásértékesítési igazgatói teendőit látja el.

Zsédely Krisztián a United Business Media értékesítési vezetői pozíciójából érkezett a Profession.hu csapatába előbb key account managerként, decembertől pedig a teljes értékesítést irányítja.

Kollégánk egy stabilan piacvezető állásportál értékesítési feladatait veszi át. Főbb teendői a Profession.hu domináns szerepének további erősítése, a szolgáltatási paletta bővítése, valamint a Profession szervezeti működésének további optimalizálása. Martis István, a korábbi vezető digitális szolgáltatásértékesítési igazgatóként stratégiai szinten felügyeli az állásportált, az igazgatótanácsi döntések előkészítésében és azok végrehajtásában, valamint a cégcsoport konzultációiban vesz részt.

Zsédely Krisztián 2011 júniusa óta a Profession.hu key account managereként a száz legfontosabb ügyfelet szolgálta ki. Ezt megelőzően Amszterdamban, a United Business Media értékesítési vezetőjeként globálisan dolgozó sales csapatot irányított, akikkel Hollandia, Brazília, Kína, India és az Egyesült Államok piacain feleltek a vállalatcsoport gyógyszeripari portfóliójának sikeres képviseletéért, valamint nevükhöz fűződik a világ vezető gyógyszeripari szakkiállításának megszervezése és lebonyolítása, száz ország részvételével.

A Profession.hu a leglátogatottabb és leghatékonyabb online toborzási megoldásszállító oldal, ahol magyar vállalkozások és multinacionális cégek álláshirdetései találhatóak meg, a pályakezdőtől a felsővezetői pozícióig. A Profession.hu szervezte meg Magyarországon 2010-ben az egyik első Virtuális Állásbörzét nagy sikerrel, több mint 100 ezer látogatóval, működteti a HR Klubot, a hr szakma egyik fontos fórumát, több megyében is regionális képviseletet tart, és adatbázisában folyamatosan frissülő, jelenleg 60 ezer önéletrajz található.

Kategória: Profession.hu, sajtóközlemény  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.