Profession Virtuális Állásbörze 2011

2010. December 28. Webmaster

A 2010 szeptemberében nagy sikerrel megrendezett Profession Virtuális Állásbörze 2011 márciusában ismét megnyitja kapuit. Az esemény szervezője, a Profession.hu a három napos rendezvényen a tavalyinál jóval több látogatóra számít.

2010 szeptemberében több mint százezer látogató válogathatott 35 vállalat több mint 1000 állásajánlata között az online felületen. A résztvevő cégek 90 százaléka már az online eseményt követő néhány hétben jelezte, hogy jövőre is részt vesz a Profession.hu Virtuális Állásbörzén.

virtual_job_new2_450

– Nagy öröm volt számunkra, hogy ilyen sikeresen indult ez az új kezdeményezés Magyarországon – mondta Martis István, a Profession.hu állásportálunk vezetője. – A Virtuális Állásbörze sikere komoly előkészítő munka és egy nagyon erőteljes marketing kampány, valamint szakmai támogatás eredménye volt. Bízunk benne, hogy 2011 márciusában még nagyobb lesz a kiállítók és a látogatók száma; most elsősorban közgazdász és IT/mérnök érdeklődőkre és állásajánlatokra számítunk.

A Virtuális Állásbörzéről

virtual_job_new1_450

A Virtuális Állásbörze a hagyományos és az online börzék legjobb tulajdonságait ötvözi. Egy olyan online esemény, mely az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja a toborzáshoz és az álláskereséshez – így a toborzó cégek és a munkakeresők egy teljesen új megközelítésben találkozhatnak egymással. Az online virtuális térben ugyanúgy mozoghat az érdeklődő, mint egy valódi börzén, végiglátogatja a standokat, elbeszélget/chatel a cég képviselőjével, vagy hr-esével, otthagyja elektronikusan az önéletrajzát, interjúzik, beszélget, előadást hallgat meg. Ráadásul mivel nincs helyhez és nyitvatartáshoz kötve már dolgozó érdeklődők is könnyen látogathatják.

Kategória: Profession.hu, sajtóközlemény, Szolgáltatás  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.