Portfóliónk prémium autós magazinnal bővült

2010. June 19. Webmaster

Az augusztusi lapszámtól kezdve kiadónk jelenteti meg az autóMAGAZIN-t. A Sanoma Budapest a Motor-Presse International kiadótól vásárolta meg a lap licencét. A hír azért lehet érdekes az Újmédia Blog olvasói számára, mert a Vezess.hu, az Autó és Stílus havilap (amelynek értékesítését médiavállalatunk végzi) és az autóMAGAZIN hármasával jelentős olvasói területet fed le a Sanoma.

Az autóMAGAZIN-t továbbra is Lamara Roland vezető szerkesztő és csapata készíti.

autómagazinAz autóMAGAZIN a vezető német autós havilap, az ‘auto motor und sport’ magyar kiadása. A prémium autós magazin átfogó képet nyújt az autós világról és nagy hangsúlyt fektet a tesztekre: a technikai paraméterek és a tesztpilóták sokéves tapasztalata segítségével az autóMAGAZIN szerkesztői minden lényeges szempont figyelembe vételével vizsgálja az autókat, legyen az új vagy használt. A lap döntően magasan képzett, átlagon felüli jövedelemmel rendelkező férfi célcsoportnak szól.

A Sanoma Budapest komoly növekedési potenciált lát az autós szegmensben. – Erősíteni szeretnénk a portfóliónk autós szekcióját. Az épp a napokban teljesen megújult és különleges szolgáltatásokkal is kibővített autós internetes portálunk, a Vezess.hu, valamint az Autó és Stílus havilap (amelynek értékesítését a Sanoma Budapest végzi) és az autóMAGAZIN hármasával jelentős olvasói területet fed le a Sanoma. Ennek majdani előnyeit az olvasók, a látogatók és a hirdetőpiaci partnereink egyaránt érzékelni fogják. Az autóMAGAZIN-nal a nyomtatott változat mellett a legváltozatosabb elektronikus platformokon is tervezzük a megjelenést. Persze első lépésként még a szerkesztőség befogadására és a július végén, már a Sanoma Budapest gondozásában megjelenő augusztusi lapszámra koncentrálunk – nyilatkozta Nagy Gergely lapigazgató.

Kategória: sajtóközlemény, Vezess.hu  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.