Megújult a Cosmopolitan.hu

2012. January 18. Webmaster

Január 10-től minden részletében megújult a Cosmopolitan.hu. Új, fiatalos színvilág társul a látványos és könnyen áttekinthető szerkezettel, hogy bárki első pillantásra megtalálja az őt leginkább foglalkoztató témákat. A külcsín mellett óránként frissülő, vadonatúj tartalmak várják az oldal látogatóit és tematikus rovatok segítik a cikkek közötti eligazodást.

Az írások között megtalálhatóak a legfrissebb szépségtippek, hazai és külföldi sztárok által képviselt trendek és a legújabb termékek tesztjei is. Nem maradhat ki természetesen a divat sem: terítékre kerül a luxustól a streetfashionig minden, aminek helye van egy igazi Cosmo-lány gardróbjában. A tippek és ötletek mellett helyet kapnak az aktuális sztárhírek is. Újdonság, hogy számos cikkhez már képgaléria is tartozik, sőt lehetőség van minden cikk kommentelésére.

A látogatók naponta olvashatják a csillagok útmutatását a Cosmo-horoszkóp rovatban, ezenkívül beleolvashatnak a magazin aktuális számába, s megtalálhatják a legtrendibb akciókat és vásárlási tippeket is.

A honlapot a Cosmopolitan magazin szerkesztőségi csapata készíti, ez garantálja, hogy az olvasók egységes stílussal, témavilággal és hangvétellel találkoznak majd a nyomtatott és az elektronikus felületen is. A weboldal főszerkesztője január 2-től Sabján Johanna lett, aki 2009 májusa óta áll a magazin élén.

A Cosmpolitan példányszáma 51 723 db (a 2011. 3. negyedévi Matesz gyorsjelentés szerint), átlagos olvasottsága 155 ezer fő (a Millward Brown és a TGI 2011 2-3. negyedévi piackutatása alapján). A Cosmopolitan.hu átlagos napi látogatószáma 2011 decemberében közel 60 ezer (Gemius OPA alapján) volt.

Kategória: Cosmopolitan.hu, sajtóközlemény, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.