Márciustól a Sanoma értékesíti a Skype-ot

2013. March 7. Webmaster

A Sanoma Media Budapest végzi a Skype hirdetési felületeinek kizárólagos értékesítését Magyarországon.

A Skype-ot világszerte 55 országban, több mint 300 millióan használják aktívan havonta. A Sanoma Media Budapest a Skype online és mobil hirdetési felületeit egyaránt értékesíteni fogja, hosszú távú digitális stratégiájában a Skype-nak kiemelt szerepet szán.

“Az emberek szeretik a Skype-ot, így az ideális platformot biztosít minden olyan hirdető számára, aki nagyszámú, lojális közönséget szeretne elérni” – nyilatkozta Steff József, a Sanoma Media Budapest kereskedelmi igazgatója. “De ami még fontosabb, a kijelzők és operációs rendszerek terén végbement innováció lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy a hallgatósághoz a megfelelő információt a megfelelő időben és helyen juttassák el.”

A Skype-on kínált hirdetési megoldások más piacokon már bizonyítottak, és kétszámjegyű javulást produkáltak olyan, egyébként nagyon makacs mutatók tekintetében is, mint például azon felhasználók aránya, akik a hirdetett terméket / szolgáltatást másoknak ajánlanák vagy szívesen megvásárolnák.

Papp E. Béla, a Microsoft Advertising közép-kelet európai igazgatója hozzátette: “Nagy örömünkre szolgál a Sanoma Media Budapesttel induló együttműködésünk. Meg vagyunk győződve róla, hogy a közös munkánk támogatja az innovációt és a nyitott együttműködést az iparágban. A Sanoma által kínált prémium hirdetési felületek az eddigiektől teljesen eltérő és újszerű megoldásokat nyújtanak a magyarországi hirdetők számára.”

A Microsoft 2011-ben vásárolta fel a Skype-ot. Ezzel a Skype-on hirdető partnerek olyan platformhoz jutnak, amely márkáiknak széles elérést, elkötelezett és hűséges felhasználói kört jelent, és lehetővé teszi nagy méretű, változatos és interaktív hirdetések elhelyezését.

Kategória: sajtóközlemény, Skype  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.