Interneten is együttműködünk az Ursa et Ursus Kiadóval

2011. September 12. Webmaster

Ettől a hónaptól a Sanoma Media Zrt. látja el az Ízek és Érzések gasztronómiai magazin kiadói feladatait, de internetes együttműködés is indul a két kiadóvállalat között.

A Sanoma Media Budapest Zrt. tovább kívánja erősíteni meglevő pozícióit az egészség- és a gasztronómia-szegmensben, ezen belül kiemelt szerepet szán a tudatos táplálkozás mind szélesebb körben történő megismertetésének, terjesztésének, a nyomtatott lapok, valamint az internet piacán egyaránt.

- Egyre többen gondolkodnak előre, és nemcsak akkor kezdenek el foglalkozni az egészségükkel, amikor már betegségtünetekkel küzdenek, hanem felismerik, hogy az életvitelünk, étkezési szokásaink is jelentősen hozzájárulhatnak az egészségünk megtartásához. A felelős gondolkodás elterjedését mi is szeretnénk segíteni, ezért a Sanoma egészség-portfoliójának bővítése mellett döntöttünk, melyhez kiváló partnert találtunk az Ízek és Érzések magazinban és a hozzá tartozó weboldalban – mondta Molnár Zsuzsanna, a Sanoma Media Budapest Zrt. internetes lapigazgatója.

Az Ursa et Ursus Kiadóval megkötött együttműködés részeként az Ízek és Érzések című, tudatos táplálkozással foglalkozó magazint a Sanoma licenszbe vette, és a jövőben ellátja a kiadói teendőket, míg a hirdetésszervezési és szerkesztőségi feladatokat változatlanul az eddigi kiadó végzi. Az Ízek és Érzések magazin 2011-ben még két alkalommal, jövőre pedig a tervek szerint öt alkalommal jelenik meg. Az első lapszám a Sanoma Media Budapest Zrt. kiadásában szeptember közepén jelenik meg.

Az együttműködés további részeként a leglátogatottabb és legismertebb egészségügyi oldalon, a Sanoma-tulajdonú HáziPatika.com portálon elindul egy co-branded Táplálkozás rovat. A rovat tartalmát az Ízek és Érzések szerkesztősége szolgáltatja, emellett az Ursa et Ursus médiaértékesítési feladatokat is ellát.

Kategória: Házipatika.com, sajtóközlemény  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.