Digitális lapként is elérhetők magazinjaink

2012. February 15. Webmaster

A Sanoma Media is belépett a digitális lappiacra, így az interaktív iPad-es fejlesztések mellett a nyomtatott magazinok ezentúl digitális változatban is elérhetővé váltak.

A Sanoma Media Budapest nyolc lapja immár megtalálható a Digitalstand online lappiacon: így a Nők Lapja, a Story és a Best, a Nők Lapja Konyha és a Szuflé, valamint a Nők Lapja Psziché, a National Geographic, és az autoMagazin.

A Digitalstand a magazinok digitális változatait kínálja, a nyomtatott laphoz képest változatlan tartalommal. Az oldalon bárkinek lehetősége van belenézni az egyes kiadványokba, a felhasználó egy rövid, néhány oldalas ízelítő alapján eldöntheti, hogy megveszi-e az adott kiadványt. A felhasználók nemcsak egyenként vásárolhatják meg kedvezményesen a legfrissebb lapszámokat: előfizetéseket is kínál a kiadó.

Akik pedig lemaradtak egy korábbi lapszámról, azok számára elérhetők az archív példányok is. Az online lappiac fizetési módokban is több alternatívát kínál: az olvasó fizethet PayPal-on keresztül, átutalással, bankkártyával vagy hagyományos, postai csekken is. Az így megvásárolt digitális lapok az oldalon belépve a „Saját kiadványaim” fülön, mint egy virtuális polcon bármikor elérhetők, asztali számítógépen, iPaden, illetve Android táblagépeken egyaránt, kiváló minőségben, lapozható, nagyítható oldalakkal, kényelmesen – csak internet-kapcsolatra van szükség.

Ezzel többek között a külföldön élő olvasók számára is könnyedén elérhetővé válnak a kiadványok: a digitális kiadványok pontosan ugyanakkor jelennek meg, amikor a nyomtatott magazinok, az előfizetők a megjelenés reggelén már saját kiadványaik között találhatják a lapokat.

A Sanoma Media Budapest célja, hogy lapjai hordozható eszközökön is elérhetőek legyenek: a nemzetközi sikerű iPad-es interaktív fejlesztések mellett a kiadó most a digitális másodpéldányokkal egészíti ki a nyomtatott magazinjait.

Kategória: sajtóközlemény, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.