Segíts megtalálni az Év Alkalmazását!

2013. March 10. Szalay Dániel

Év Alkalmazása díj a Sanoma Media jóvoltából 2013-ban is!

Van kedvenc magyar alkalmazásod? Fejlesztő vagy? Felhasználó vagy?  Ajánlj, szavazz, segíts megtalálni az Év alkalmazását!

A verseny menete

Súgj a zsűrinek; ajánld kedvenc alkalmazásodat március 17-ig! A zsűri a beérkezett ajánlásokat figyelembe véve kiválaszt 10 alkalmazást, melyek bemutatkozási lehetőséget kapnak a honlapon, ahol a látogatók is szavazhatnak a legjobb alkalmazásra. Az Év Alkalmazásának kiválasztása a zsűri és a közönség szavazatainak összesítésével történik.

Hogyan ajánlhatsz alkalmazást?

Ajánlani csak a http://smartmobilhq.hu/2013/ev-alkalmazasa/ weboldalon található kitöltött nyomtatvány elküldésével lehet. Olyan, 2012. február 1. és 2013. február 28. között publikált alkalmazásokat várunk, amelyek valamilyen szempontból különlegesek, kiemelkednek a többi alkalmazás közül. Az ajánlásokat idén is többtagú zsűri fogja értékelni szakmai szempontok alapján.

A zsűri tagjai:
Dobó Mátyás, Endless Solutions Kft.

Szépvölgyi Tamás, Sanoma Media Budapest Zrt.

Tinnyei István, Sanoma Media Budapest Zrt.

Ördög Nóra

+1 meglepetés személy

Eredményhirdetés

A nyertes alkalmazást és fejlesztőjét 2013. április 4-én, a RAM Colosseumban megrendezésre kerülő SmartMobil konferencián hirdetjük ki.

A győztes alkalmazás fejlesztője a Sanoma Media Budapest jóvoltából egy szakmai utazást nyer Amszterdamba. Az ajánlók és szavazók között ugyancsak értékes nyereményeket sorsolunk ki. Tiéd lehet a 2 fős wellness hétvége – a szallas.hu portálunk felajánlásából, de kisorsolunk 3 darab féléves digitális National Geographic magazin előfizetést is.

Mutasd meg a kedvenc alkalmazásodat és oszd meg velünk, hogy miért az!

Kategória: mobil, rendezvény  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.