Az Év Alkalmazása

2012. February 27. t.szepvolgyi

2012-ben is elkötelezett a Sanoma Media Mobilmédia üzletága, hogy támogassa az Év Alkalmazása díjat, amelyet a március végi SMARTMOBIL ’12 okostelefon konferencián ad át. A díjra jelölni lehet minden olyan kiemelkedő magyar fejlesztésű alkalmazást, amely a felhasználó vagy fejlesztő szerint különleges, kiemelkedik a többi alkalmazás közül.

Mindemellett a március 29-én tartandó Smartmobil konferencia keretében a Sanoma Media előadással is megjelenik: Lassi Kurkijarvi a holland Sanomától Mobil First for Media témakörben ad elő.

Másfél évvel ezelőtt a Sanoma Media választása – hogy mely országban hozza létre Mobilfejlesztési Központját – azért esett Magyarországra, mert nagyon sok a kreatív fejlesztő, és a mobilos tapasztalat. A díj támogatásával ugyanezt az elismerést és a nemzetközi bemutatkozási lehetőséget szeretnénk megadni annak a fejlesztőnek vagy csapatnak, aki a felhasználók és a szakma szerint is kimagaslót alkotott.

A győztes alkalmazás fejlesztője a Sanoma Media Budapest jóvoltából értékes ajándékot és egy szakmai utat nyer Amszterdamba.

Az Év Alkalmazása pályázati feltételeiről további információ a konferencia honlapján található: http://www.smartmobilhq.hu/appoftheyear.html

Kategória: mobil, rendezvény  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.