Profession Premium

2009. May 21. istvan.racz

A magyar álláspiacon egyedülálló újdonsággal jelentkezett nemrégiben piacvezető állásportálunk, a Profession.hu. Site-unk garanciát vállal a hirdetőknek a meghirdetett jelentkezők számára.

profession_logoGyakorlott HR szakemberek gyakran több állásportálon is kénytelenek feladni álláshirdetéseiket annak érdekében, hogy minél több jelentkezés legyen, amiből aztán kiválaszthatják majd azon személyek körét, akiket szeretnének meghallgatni.

A Profession.hu ugyanakkor a site megbízható, széles rétegeket elérő hátterére alapozva egy biztos jelentkezőszámra tud ígéretet tenni. Az oldalunkon feladott Profession Premium hirdetések esetében garantáljuk, hogy megfelelő mennyiségű jelentkezés, legalább 21 pályázat érkezik az álláshirdetésre négy hét alatt.

A Profession Premium egyedülálló módon mérhető és értékelhető toborzási befektetés a hazai online álláspiacon. Nemcsak garantálja a megfelelő válaszarányt a feladott álláshirdetésre, de jelentősen csökkenti a más – kevéssé hatékony – felületekre fordított költségeket is.

Kategória: Profession.hu  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.