Iskolakezdésben segítünk

2011. August 30. sz.andras

Az iskolakezdésre való felkészülésben is segítséget nyújt az Újmédia-divízió két terméke, az Olcsobbat.hu ár-összehasonlító oldal, valamint a Polc.hu online könyváruház, melyek ez alkalomból különleges akciót és kampányt indítottak.

A Polc.hu látogatói augusztus 3-tól szeptember 30-ig 15-35 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg a Nemzeti Tankönyvkiadó akciójában szereplő feladatgyűjteményeket, gyakorlófüzeteket, iskola előkészítőket, kötelező olvasmányokat és nyelvkönyveket.

Az első száz vásárlónak, aki az akcióban szereplő könyvek közül legalább kettőt rendel, most ajándékba küldünk egy Stabilo tollat is a megrendelt termékekkel együtt.

Az Olcsobbat.hu emellett abban is segít, hogy megtaláljuk a legkedvezőbb, iskolához kapcsolódó ajánlatokat, például egy jó laptopot gyermekeinknek, amivel utána elkészíthetik házi dolgozataikat, vagy egy fejhallgatót a nyelvtanuláshoz, de vannak iskolatáskák, füzetek, tolltartók, számológépek, írószerek, nyomtatók is. Érdemes szétnézni az oldalon, hiszen sok pénzt lehet megspórolni így, ráadásul most nyereményjátékkal is várjuk látogatóinkat. Ennek lényege, hogy amennyiben a látogatók feliratkoznak a site hírlevelére, értékes heti nyereményekhez juthatnak, ha nekik kedvez a szerencse.

Kategória: Olcsobbat.hu, Polc.hu  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.