Telekommunikációs site-tal bővült a portfóliónk

2008. April 9. sz.krisztian

Nemrég akviráltuk a mobilport.hu telekommunikációval foglalkozó online újságot. A mobil eszközök kiemelkedően népszerűek a fiatalok körében, ezért döntöttünk a Mobil Portál felvásárlásával a portfólióbővítés mellett. Így jobban elérjük a mobiltechnológia és az újdonságok iránt egyre nagyobb számban érdeklődő fiatalokat.

mobilport.hu

A mobilport.hu-t 2001-ben GSM Portál néven indította el Dén Mátyás András, aki a Sanoma Újmédia-divíziójának tagjaként dolgozik tovább. Az oldal eleinte mobiltelefonok képes és szöveges bemutatásával foglalkozott, majd tovább bővült a tartalma készüléktesztekkel. 2007 júliusától az egyre növekvő látogatói tábor hatására a bemutatott termékportfólió kibővült PDA és navigációs eszközök, valamint laptopok bemutatásával.

A mobilport.hu ma több mint 13 ezer cikkel, hírrel, teszttel és interjúval valamint közel 241 ezer képpel és video teszttel segíti a látogatókat. A portál célja, hogy minél több exkluzív információt közöljön, például beszámoljon a világ legfontosabb mobilkommunikációs és technológiai eseményeiről. A mobilport.hu stratégiai partnere a világ egyik legelismertebb online mobilkommunikációs magazinja, a gsmarena.com.

A mobilport.hu-val együtt a Sanoma Újmédia-divízió internetes termékeinek száma már meghaladja a két tucatot.

Kategória: mobil, Mobilport, online média  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.