Valentin napi slágertermékek

2012. February 14. Webmaster

A kávéfőzők és a parfümök iránt a legnagyobb a kereslet a Valentin napot megelőző időszakban, ez derül ki az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító portálunk gyors kutatásából.

A január havi átlag keresésekhez viszonyítva a kávégépek iránti kereslet 88 százalékkal, a parfümök iránti pedig 68 százalékkal nőtt február elején. A csábító illatok és finom kávé luxusa mellett praktikus ajándékokra számíthat a legtöbb hölgy: kisebb és nagyobb értékű háztartási eszközök egyaránt igen kelendőek voltak, így sütők, kenyérsütő-gépek, mikrohullámú sütők, konyhai robotgépek, gyümölcsprések és -centrifugák.

Ár-összehasonlító oldalunk 2005 óta működik. 2009 szeptemberében került a Sanoma Media Budapest Zrt. gondozásába. Az Olcsóbbat.hu az első boltértékelési rendszerrel felszerelt vásárlást segítő, ár-összehasonlító oldal volt Magyarországon. Célja, hogy a kínálatában szereplő (elsősorban műszaki, háztartási és szórakoztató-elektronikai termékek) közül a látogató könnyedén megtalálja a legolcsóbbat. A portál egyszerűen, átláthatóan működik, automatizált mechanizmusának köszönhetően pedig önmaga frissíti a kereskedő partnerei által forgalmazott termékek paramétereit, így mindig konzisztens adatokat olvashat a látogató.

Kategória: Olcsobbat.hu  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.