Újjávarázsoljuk az NLC-t

2012. June 13. Webmaster

Június 15-től újjávarázsolt nyitóoldallal várjuk a Nők Lapja Café látogatóit. Ez csak az első lépcsője egy folyamatnak, melynek célja, hogy az immár 11 éves Nők Lapja Café továbbra is a leginnovatívabb és legmosolygósabb márka maradjon és megőrizze piacvezető szerepét.

Szeretnénk, hogy az elsők között ismerkedj meg az új arculattal, ezért készítettünk egy olyan különleges oldalt, ahol a hirdetésekkel kapcsolatos hasznos információk mellett bepillanthatsz a Nők Lapja Café világába, és közelebbről is megismerheted az ország legnagyobb női portálját és lelkes csapatunkat.

Bepillanthatsz a kulisszák mögé: ismerkedj meg az egyik fórum moderátorral, legújabb bloggereinkkel és hús-vér fórumozókkal!

Megtudhatod, miért szereti a Nők Lapja Cafét az utca embere, a híresség vagy a szerkesztő. Megmutatjuk, mi iránt érdeklődnek, mit csinálnak és mit akarnak olvasni a neten a magyar nők.

Teszteld tudásodat a Nők Lapja Caféról és nyerd meg a romantikus hétvégét a hévízi Lotus Therme Hotel&Spa szállodába vagy a 7 db Mac sminkkészlet egyikét!

Az oldalt itt érheted el: http://new.nlc.hu/microsite/

Felhasználónév: demo

Jelszó: demo

Kategória: Nők Lapja Cafe  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.