Ki lett az év női bloggere?

2013. February 28. Webmaster

Mintegy 350 blog indult a Nők Lapja Café és a Cafeblog közös versenyén, mellyel az év legjobb női bloggerét kerestük. Most megtudhatjátok, kik lettek a Bloggerina 2013 győztesei!

A Bloggerina2013 verseny győztese a zsűri döntése alapján a Limara péksége lett. A verseny különdíjasa pedig a Kifli és Levendula lett.

Gratulálunk a két nyertesnek, akikkel a verseny alkalmából indított blog egyébként portréinterjúkat is közöl (a Limara péksége bloggerével itt, A Kifli és Levendula bloggerével pedig itt).

A Bloggerina 2013 verseny, ahogy arról itt a blogban már beszámoltunk, január 15-én indult. Ekkortól két héten keresztül lehetett ajánlani a kedvenc blogokat.  Január 28-tól február 17-ig az olvasóké, rajongóké volt a főszerep, ők voksoltak a jelölt blogokra. Február 18-tól a zsűri vette át a főszerepet, az 50 legtöbb szavazatot kapott blog közül ők kiválasztották, hogy ki lesz 2013 Bloggerinája és ki lesz a különdíjas.

A zsűri tagjai voltak: Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője (képünkön a zsűrizés közben); Sixx, a comment:com és a Hogyvolt blog bloggere; Hódos Hajni és Dulai Péter, a Cafeblog szerkesztői.

A díjátadóra pénteken (március 1-jén) kerül sor, ahol az 50 legjobb bloggerinát szeretettel várjuk egy ünnepségen a Sanoma székházában.

Valamennyi bloggerinának köszönjük a részvételt, és köszönjük az ajánlásokat, a rengeteg szavazatot, a sok kedves szót és buzdítást!

Kategória: Cafeblog, Nők Lapja Cafe  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.