Változások a Mobilportnál

2011. May 28. Webmaster

2011. március 1-jétől az IDG Hungary végzi a Sanoma Media Budapest tulajdonában maradó mobilport.hu tartalmi feltöltését, május 15-től pedig az oldal üzemeltetését, technikai felügyeletét is átvette, miközben az oldalhoz kötődő sales-tevékenység a tulajdonos Sanoma Media Budapest kezében marad. Az üzemeltető-váltást ráncfelvarrás is kíséri.

Azonos tematikával és változatlan célcsoporttal május 15-től az IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft. végzi a mobiltelefóniával, okostelefonokkal, telefontesztekkel és vonatkozó hírekkel foglalkozó mobilport.hu teljeskörű üzemeltetését, az oldal feltöltésétől a technikai támogatáson át a szerverek üzemeltetéséig. Az oldal promócióját és cikkeinek kiajánlását a Sanoma és az IDG közösen végzi, az eddig megszokott felületek mellett ezután az IDG portfólióján belül is találkozhatunk mobilportos tartalmakkal. Az új üzemeltető az oldal közösségi jelenlétén is erősítésbe kezdett.

A ráncfelvarrás után az oldal szerkezete változatlan maradt, megjelenése letisztult, könnyen átlátható és a célzott tartalomnak megfelelően egyszerű kezelhetőségre törekszik. A tartalom és a közelítés továbbra is változatlan marad, a mobilport.hu híreiben gyorsaságra és pontosságra, tesztjeiben platformtól és gyártótól függetlenül elfogulatlanságra és objektivitásra törekszik. Az oldalon található naprakész készülék-adatbázis továbbra is folyamatosan frissül, új tartalomként megjelenik a vásárlási döntéseket segítő egy-egy termékkategóriát áttekintő összefoglalók sorozata. Az IDG online stratégiájának megfelelően erősít a mobilport.hu videós tartalmain is.

Az IDG büszkén fogadta el a megtisztelő felkérést, mely mindkét fél, de legfőképpen az olvasók számára lehet igazán gyümölcsöző.

Kategória: Mobilport  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.