Új mobilapplikációnk: német üzleti nagyszótár

2012. May 29. Webmaster

Tekintettel a Magyarország és Németország valamint Ausztria közötti szoros gazdasági kapcsolatokra, szinte elengedhetetlen a német nyelv az üzleti életben. Ezért a Mobilmédia üzletágunk új iPhone és iPad Német üzleti nagyszótár applikációja hasznos segédlet lehet a vállalkozóknak és a kereskedőknek.

Gazdasági nyelvvel foglalkozó diákoknak és szakembereknek, valamint az üzleti élet szereplőinek kínál segítséget új fejlesztésünk, a Német üzleti nagyszótár iOS-alkalmazás. A hiánypótló termék a Futász Dezső által szerkesztett német üzleti nagyszótárak összes szócikkét tartalmazza, irányonként mintegy 45 000 gazdasági életben használt szakkifejezést, amelyek jelentős része az általános szótárakban nem lelhető fel. Fejlesztésünk segítséget nyújthat szakszövegek fordításában, illetve az érettségire vagy gazdasági szaknyelvi vizsgára készülő diákoknak, de az üzleti szektorban dolgozóknak is mindennapi munkaeszköze lehet a mindig kéznél lévő alkalmazás, melyben ugyanúgy megtalálhatók a pénzügyi, a könyvviteli és az informatikai szakszókincs kifejezései mint a marketinges, jogi vagy vámügyi terminusok.

A hagyományos keresés mellett fordító funkció segíti a szövegkörnyezet értelmezését, a többszavas kifejezések egyes szavai külön-külön is kereshetők, a gyakran keresett kifejezések pedig kedvencként megjelölhetők, emellett az alkalmazás tárolja a keresések és fordítások előzményeit is.

A német üzleti nagyszótárak a bolti ár töredékéért, 4,99 euróért vásárolhatók meg iPhone és iPad készülékekre az alábbi linkeken:

iPad: http://itunes.apple.com/app/nemet-magyar-uzleti-nagyszotar/id517252915?mt=8

iPhone: http://itunes.apple.com/us/app/nemet-magyar-uzleti-nagyszotar/id517252269?mt=8

Kategória: mobil  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.