Startlapot minden mobilra!

2008. October 6. t.szepvolgyi

Néhány héttel azután, hogy az iPhone 3G magyar debütálásával egyidőben elkészült a Startlap iPhone-os változata, Magyarország elsőszámú nyitóoldala néhány napja valamennyi mobiltelefonról is elérhetővé vált.

A böngészést megkönnyítő nyitóoldalt, a Startlapot a hazai mobiltelefon operátorok közül a Vodafone tette elsőként elérhetővé felhasználói számára. Így aki az október 1-jén megújult VodaLive!-on a WWW ikonra kattint, amelyet egy földgömb reprezentál, egyből a Startlap mobil oldalára jut.
A Startlap mobil verzióját természetesen nem csak a Vodafone Live!-ot naponta használó 20 ezer felhasználó érheti el, hanem valamennyi szolgáltató ügyfele, de előbbin a könnyebb megtalálás érdekében az operátor közvetlenül elérhetővé tette. A Vodafone egyébként az elkövetkező hónapokban intenzíven fogja promotálni a mobiltelefonos böngészést, amely egy teljesen új és feljövőben lévő jelenség.

Tesztelhetitek a Startlap oldalait. Ha van kedvetek, írjátok meg a benyomásaitokat kommentben. Jó mobil böngészést!

Kategória: mobil  |  1 hozzászólás

Egy hozzászólás érkezett

  1. Mi történt 2008-ban? at Rabbit | online media blog írta: -

    [...] mobilos verzióit (augusztusban elkészült a Startlap iPhone-ra optimalizált változata, majd októberben egy általános mobilos változat, november óta pedig a Vezess.hu, a Nők Lapja C@fé, a [...]

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.