Nemzetközi díjat kaptunk

2013. April 18. t.szepvolgyi

A Sanoma Media Budapest alkalmazását, a Füles iPad keresztrejtvényt díjazták a European Digital Media Awards 2013 pályázatán Londonban. A Tablet Publishing kategóriában ért el harmadik helyezést a magyar fejlesztésű applikáció.

A World Association of Newspapers and News Publishers (WAN-IFRA) által meghirdetett pályázatra 14 ország több mint 70 termékét jelölték. Erős mezőnyben a Tablet Publishing kategória harmadik helyét szerezte meg a Füles iPad keresztrejtvény alkalmazása, olyan híres kiadványok mögött mint az angol Metro napilap digitális verziója.

A képen Vincent Peyrègne (CEO, WAN-IFRA) (balra) adja át a díjat Szépvölgyi Tamásnak (Sanoma Media Budapest, Mobilmédia Portfolió-igazgató).

A díj a megváltozott médiahasználati szokásokat kielégítő innovatív és felhasználó-központú digitális termékeket ismeri el. A nyertesek kiválasztása során olyan szempontokat vett figyelembe a zsűri, mint a média használat sokszínűsége, vagy a megvalósítás relevanciája a tartalomhoz kapcsolódóan.

A Füles továbbra is rendkívül népszerű a keresztrejtvény kedvelők körében, de kiemelten fontosnak tartjuk, hogy fiatalabb olvasókhoz is eljussunk a digitális kiadványainkkal. A tablet applikáció ráadásul olyan speciális hirdetési megoldásokat is kínál, melyekkel ügyfeleink hatékonyabban és kreatívabban érik el célcsoportjaikat. Nagy öröm szánunkra, hogy egy ilyen rangos rendezvényen is elismerték a fejlesztésünket.

Itt láthatjátok a Füles bemutatkozó videóját angolul:

Az alkalmazás letölthető iPad készülékekre innen.

 

A Tablet Publishing kategória győztesei:

  • Dagens Nyheter – „Dagens Nyheter”, Svédország
  • dmg media – Metro, Egyesült Királyság
  • Sanoma Media Budapest – Füles keresztrejtvény iPad applikáció, Magyarország

A nyertesek teljes listája itt található: http://www.wan-ifra.org/node/75809

Kategória: mobil  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.