Jövős-menős karácsony

2011. December 26. Webmaster

A nagy sikerű Lolamesék, D. Tóth Kriszta mesesorozata újabb résszel jelentkezik az ünnepekre. A Jövős-menős karácsony csak iPad-mesekönyv formájában jelenik meg.

Lola világában a felnőttek csúszdáznak, a paradicsom palánta az égig ér, és a karácsony egy nagyon bonyolult ünnep. A négyéves Lola a Jövős-menős karácsonyban arra keresi a választ, hogy milyen feladata van a Mikulásnak Angliában, hol vannak az angyalok, amikor nem karácsonyfát díszítenek, és Magyarországon miért a Jézuska hozza az ajándékokat karácsonykor. „Egyvalami mindenhol ugyanolyan. A családok, legyenek Magyarországon vagy Angliában, karácsonykor igyekeznek együtt lenni.”

Az iPad-mesekönyv multimédiás megoldásokkal teszi igazi interaktív élménnyé a mesét, amellett, hogy a szülők maguk is felolvashatják a kicsiknek, a felolvasás funkció bekapcsolásával egy hangoskönyvvé alakul a kiadvány. A mese és a hozzá tartozó animációs film tanulságait a gyerekek újraélhetik négy interaktív játékban. A hópelyheket kerülgetve kell összegyűjteniük az ajándékokat, segíteniük kell a gyertyagyújtásban, illetve feldíszíteni a karácsonyfát, és Lola után énekelhetik a Hull a pelyhest.

Az iPad-mesekönyv január elsejéig ünnepi kedvezménnyel, 1,59€-ért letölthető az alábbi linkről:

http://itunes.apple.com/ca/app/id489132777?mt=8&ign-mpt=uo%3D2

Kategória: mobil  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.