Interaktív Hisztimesék

2012. December 20. Webmaster

A Sanoma Media Budapest már harmadik éve lepi meg a legkisebbeket karácsonyra új iPad mesekönyvvel. Idén a nagy sikerű Hisztimesék animált hangoskönyv változata kerülhet a fa alá.

A Lolamesék három kiadása után most Berg Judit népszerű kötete, a Hisztimesék készült el multimédiás mesekönyv formájában, Ónodi Eszter tolmácsolásában. A két izgalmas interaktív játékkal kiegészített animált mese és hangoskönyv ideális ajándék: szórakoztat és tanít egyszerre. Gévai Csilla illusztrációi megelevenednek, a két interaktív játék pedig újra és újra érdekessé teszi az applikációt a legkisebbeknek: az évszakok és a megfelelő ruházat összekapcsolásában segít az egyik, odafigyelést és ügyességet kíván a másik. Az alkalmazásban egy szülőknek szóló, bátorító „igaz mese” is hallható Ördög Nóra előadásában.

Hisztimesék iPad mesekönyv címszavakban:

  • Animált mese
  • Hangoskönyv Ónodi Eszter és Ördög Nóra előadásában
  • Két interaktív játék

A Hisztimesék megvásárolható az AppStore-ban: https://itunes.apple.com/hu/app/hisztimesek/id586590221

A Hisztimesék megjelenése mellett most 2012. december 30-ig a Lolamesék Paracsidom kertészet és Jövős-menős karácsony iPad mesekönyvek is karácsonyi kedvezménnyel, mindössze 0,89€-ért tölthetők le az App Store-ból.

Kategória: mobil  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.