Gyermeknapi ajándék iPadeseknek

2011. May 27. t.szepvolgyi

Május 29-én, Gyermeknapon ingyenesen letölthető a Lolamesék iPad-változatának népszerű első része, a Kukasziget és palackpulcsi. Ugyanerre az alkalomra időzítette a Sanoma Media Budapest a mesesorozat újabb iPad-es részének megjelentetését. A „Paradicsom kertészet” egy animált hangoskönyv, animációs film és öt interaktiv játék- egyben, iPaden.

A Lolamesék “Paradicsom kertészet” című új részéről

Lola világában a felnőttek csúszdáznak, a paradicsom palánta az égig ér, és a legeslegjobb barátságok örökké tartanak. A négyéves Lola kalandjain, saját szavain keresztül felfedezhetjük az óvodások elragadóan őszinte világát. A Paracsidom kertészetben kiderül, hogy mi történik a maggal, ha elültetjük, miért énekelünk a növényeknek és milyen barátok várják lolát a kertes házban.

A mese tanulságait újraélhetjük öt interaktív játékban. Megszámolhatjuk Lola paradicsomait, ültethetünk vele palántát és fel is nevelhetjük azt. Biciklizhetünk, sőt énekelhetünk is Lolával.

Az animált mese mellett hangoskönyv, rajzfilm és az interaktív játékok teszik a Paradicsom kertészetet nemcsak a gyerekeknek, hanem a szülőknek is megunhatatlan élménnyé.

Kategória: mobil  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.