Exkluzív gasztrokalauz iPaden

2013. April 10. Webmaster

Interaktív iPad alkalmazással jelentkezik a Marie Claire magazin gasztrorajongóknak. Az exkluzív tartalmakkal kiegészített ingyenes applikáció betekintést nyújt ismert emberek konyháiba, és egy virtuális budapesti gasztrosétára invitálja az olvasókat.

A Marie Claire a tartalmi és vizuális sokszínűség jegyében készítette el Gasztromellékletét interaktív iPad-kiadványként is, kihasználva az eszköz kínálta multimédiás lehetőségeket. A kulináris kalandozások során két nap alatt bejárhatjuk a Földet Budapesten: a street food túrán Olaszország, Thaiföld, Afrika, Montenegró vagy Mexikó legpompásabb fogásait kóstolhatjuk végig.

Az alkalmazás egyik érdekessége, hogy négy híresség hűtőjébe is bepillantást nyerhetünk az interaktív videók segítségével, és exkluzív felvételeket láthatunk a fotózásokról. Megtudhatjuk, hol vásárol Szentgyörgyi Romeo, mit szeretnek Benes Anita divattervező gyerekei, micsoda pazar reggelik kelnek életre Kovács Patríciáék konyhájában, vagy hogy a népszerű gasztroblog, a Lila Füge szerzője, Havas Dóra mikkel kísérletezik mostanság.

Ellátogatunk az ország jelenleg egyik legizgalmasabb főzőtanfolyamára, amely, szakítva a hagyományokkal, zárás után vagy nyitás előtt vezet végig a legjobb nevű budapesti éttermek és cukrászatok konyháin, ahol maguktól a séfektől tanulhatunk sütni-főzni. Az alkalmazás adta lehetőségekkel élve a recept elolvasása mellett végignézhetjük a Marie Claire-menü elkészítését is: Fűszeres Eszter, az egyik legnépszerűbb gasztroblogger a szemünk láttára készíti el az ínycsiklandó fogásokból álló ételsort, amelyet aztán piknikre is magunkkal vihetünk. Sőt még az is kiderül, hogyan adjunk minden szempontból emlékezetes vacsorát a vendégeink legnagyobb megelégedésére.

A Marie Claire legújabb Gasztro iPad magazinja ingyenesen letölthető az AppStore-ból:

https://itunes.apple.com/hu/app/marie-claire-gasztro/id623793394?mt=8

Kategória: mobil  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.