Utazásban is segít a Kirakat

2009. February 28. istvan.racz

Új kategóriával bővült a Kirakat.hu termék-, ár-, és bolt-összehasonlításokat kínáló portálunkon elérhető termékek és szolgáltatások köre. A site immmáron abban is segít, hogy a legjobb utakat és wellness szállodákat válasszuk. Az újdonságot most különleges nyereményjátékkal, sőt egy nyomtatott magazinnal is népszerűsítjük az Utazás Kiállítás 2009 rendezvényen.

A Kirakat.hu komplex megoldást szeretne nyújtani az utazni vágyóknak, a bikini beszerzésétől az utazó igényeinek legjobban megfelelő szálloda megtalálásáig. Fontos, hogy az ajánlatok – hasonlóan a Kirakat.hu többi kategóriájához – összehasonlíthatóak az oldalon, és számos további információ segíti a legjobb út vagy szállás megtalálását. A portálon egyébként február 26-án jelent meg az utazás kategória, ahol jelenleg belföldi utak és wellness szállodák kínálatából választhatunk, valamint már néhány külföldi út is megtalálható.

A Kirakat.hu ezekben a napokban az Utazás Kiállításon saját standdal is jelen van, ahol az érdeklődők megismerhetik az oldalt, valamint a rendezvényre időzítve megjelentetett Utazási Magazinból hasznos tippeket, ötleteket, tanácsokat kaphatnak a megfelelő naptej kiválasztásától a vízumköteles országokon keresztül, a készülődés során pipálható bőrönd check list-ig. Emellett az érdeklődők a Kirakat játékában is résztvehetnek, ahol értékes, utazáshoz kapcsolódó nyereményeket lehet nyerni.

A Kirakat.hu oldalt 2007-ben indította a Sanoma. Az első időszakban még jellemzően csak elektronikai eszközök voltak összevethetők, de a kategóriák száma az elmúlt időszakban jelentősen bővült. Ma már pénzügyi szolgáltatások, biztosítások, hitelek és például sporteszközök is elérhetők az egyébként december óta mobilon is működő oldalon.

Kategória: Kirakat  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.