Átalakulás az ár-összehasonlító oldalaink táján

2012. June 12. jozsef.szigetvari

Átalakítási folyamat zajlik az ár-összehasonlító oldalaink táján. Ennek keretein belül újult meg még áprilisban az Olcsóbbat.hu adminisztrációs rendszere, illetve folyamatosan további fejlesztéseket is végzünk, így például új display megjelenési lehetőségeket is bevezettünk nemrégiben. A nagyobb hatékonyság és jobb fókusz érdekében múlt vasárnaptól az Olcsóbbat.hu-ra tereljük át másik ár-összehasonlító oldalunk, a Kirakat.hu látogatóit.

A Kirakat.hu oldal látogatóit az Olcsobbat.hu-ra tereljük át

A Sanoma Media Budapest mostanáig két ár-összehasonlító portállal is rendelkezett. A Kirakat.hu oldalt 2007 októberében indítottuk, míg a 2005 óta a piacon lévő Olcsobbat.hu portál 2009 szeptemberében felvásárlással került a portfóliónkba.

Cégünk azért döntött úgy, hogy az ár-összehasonlító oldalainkat érintő átalakítás részeként június 10-ével megszünteti a Kirakat.hu-t, és az oda érkező látogatókat pedig az Olcsóbbat.hu-ra tereli át, hogy erőforrásait a jövőben egy weblapra, az Olcsóbbat.hu-ra összpontosíthassa a lehető legjobb eredmény és konverzió elérése érdekében. Az Olcsobbat.hu mostanra több mint tízszeres látogatószámmal és magasabb márkaismertséggel rendelkezik, mint a Kirakat.hu.

Több mint tízszer olyan látogatott az Olcsóbbat.hu, és jóval ismertebb az internetezők körében

Kategória: Kirakat, Olcsobbat.hu  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.