Ünnepel a HotDog

2010. November 15. viktor.vido

5. születésnapját ünnepli a HotDog. Az elmúlt öt évben jelentős változásokon ment keresztül Magyarország első számú ifjúsági portálja.

hotdog.huAhogy a social media egyre nagyobb teret nyert, úgy fejlődött és igazodott a portál az ifjúság igényeihez. Termékünket eszerint pozicionáltuk át: elsődleges célcsoportunk a 15-18 éves lányok, míg másodlagos célcsoportunk a 19-28 éves fiatalok lettek.

Idén ősszel kutatást végeztünk a 15-18 éves korosztályban a HotDog felhasználói körén belül. A kutatás a fiatalok internetezési és szabadidős szokásait vizsgálta, illetve kedvenc előadóikról, könyveikről, filmjeikről kérdeztük őket.

A kérdőíves felmérés során kiderült, hogy a 15-18 év közötti HotDog felhasználók jellemzően városi lányok, akiknek 83 szzázaléka napi 2-6 órát tölt internetezéssel. Főként kapcsolattartásra használják az internetet, 65 százalékuk zenehallgatásra is, és közel felük rendszeresen e-mailezik, illetve böngész más közösségi oldalt.

A szabadidő eltöltésével kapcsolatos kérdésekre adott érdekes válaszaikat az évforduló kapcsán készült összefoglalónkban bővebben is megismerhetitek, ha ide kattintotok.

Kategória: HotDog  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.