Nyomokat hagytak a HotDog-osok

2011. August 5. gergely.nagy

Rendkívül sikeres játék ért véget nemrégiben a HotDog.hu ifjúsági portálunkon. A résztvők szórakoztatónak találták a játékot, ráadásul meglátták benne az ismerkedés lehetőségét, emellett nyilván vonzotta őket az izgalmas nyeremény.


A HotDog látogatói nyomot hagyhattak a számukra legszimpatikusabb lányok és fiúk profilján a HotDog és a Converse július 18. és 31. között zajló közös nyereményjátékán. A játék során ha a felhasználó regisztrált és megválaszolta a kvízkérdést, akkor a tagkeresőn találta magát, ahol egy fehér Converse cipő ficánkolt a jobb felső sarokban, a user itt kiválasztotta a számára szimpatikus tagot és nyomot hagyott, vagyis megjelent a tag lapján egy Converse lábnyom, valamint egy Converse jelvény, ezenkívül az érintettek üzenetet kaptak a pezsgés dobozba, hogy „nyomot hagytak” náluk, illetve a Facebookra is kiment erről értesítés.

A kreatív látványos és fiatalos volt, melynek fókuszában a nyeremény állt. A nyeremény 33 pár fehér magas szárú trendi Converse tornacipő volt.

Nem maradt el az eredmény! A játékban rekord számú felhasználó, összesen 7762 fő vett részt. A játékosok nagy többsége 25 év alatti volt, vagyis a megcélzott célcsoportból került ki a legtöbb játékos. Az aktív regisztrálók száma 5557 volt két hét alatt, ami szintén rekord, ráadásul ezzel újra 280 ezer fölé emelkedett a HotDog felhasználóinak száma.

További érdekesség, hogy a kapcsolódó Facebook-kampány 21 800 CT-t hozott, ami jócskán meghaladta a tervezett 3 ezret. (Ezenkívül a kreatívok a Sanoma Media Budapest médiaportfóliójába tartozó site-okon futottak még.)

Egy-két további adat:

/www.hotdog.hu/converse/

26 028 látogató

59 857 page impression

Hotdog.hu-n megjelenő Nyereményjáték cikk (Analyticsből)

8 171 látogató

25 881 pi

(Az adatok forrása: Google Analytics)

Kategória: HotDog  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.