Megújult a Hír24

2013. April 3. Szalay Dániel

Színesebb és szélesebb lett az új Hír24.

Az elmúlt időszakban kollégáink azért dolgoztak, hogy ezentúl amit a Hír24 oldalain olvastok nap mint nap, az ne csak szórakoztató, hanem látványos is legyen, és hogy egyszerűbb és élvezetesebb legyen az oldal használata.

A megújulás eredményeként a címlap tetején található dobozban kattintás nélkül átnézhető több vezető cikk – ehhez csak végig kell húzni az egeret a doboz jobb felében látható címeken. Érdemes kipróbálni ugyanennek a hírdoboznak a másik nézetét is:  kattintsatok a bal felső sarkában látható pici nyílra és lapozgassatok.

A megújult Hir24.hu

És egy másik újdonság: az egyes rovatok cikkei között könnyedén lapozgathattok a kép jobb és bal oldalán látható gombokkal is. Ezt például itt tesztelhetitek.

Hogy tetszik a megújult Hír24? Megírhatjátok kommentben…

UPDATE (ápr. 4.): időközben megjelent a sajtóközleményünk is a témáról, mely néhány további információt is tartalmaz a megújulásról:

Megújult designnal várja látogatóit április 4-től az idén tavasszal immár harmadik születésnapját ünneplő szórakoztató hírportál.

A honlap egyik legnagyobb újdonsága a lapozható felület, amellyel a cikkek olvasása még egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a jövőben. A szöveges tartalom mellett nagyobb hangsúlyt kapnak a képi elemek és fotógalériák is. Szintén a felhasználói élmény fokozását célozza a videós tartalmak arányának bővítése.

A Hír24 a Sanoma Media Budapest komplex hírportálja. A legnagyobb tematikus rovatai a Sport24, az Fn24, a Tv24 és Mozi24. Az oldal tartalmai több platformon is elérhetők, így iOS és Android alkalmazásokon egyaránt.

A 2010 márciusában indult híroldal továbbra is a gyors, lényegre törő, és megbízható tájékoztatást tekinti elsődleges feladatának, mindezt egyedi, szórakoztató formában. Az állandó rovatok mellett a Hír24 látogatói szezonális rovatokkal, különleges összeállításokkal és riportokkal találkozhatnak az új felületen is.

„Büszkék vagyunk a Hír24 növekvő olvasótáborára, és az oldal folyamatos fejlődésére. Bízunk benne, hogy az újítások elnyerik hűséges olvasóink tetszését, de nem titkolt célunk új látogatók megcélzása is. Hirdető partnereinknek olyan új, látványos display megoldásokkal kedveskedünk, mint a twister, a galéria és a rollband, illetve a rovat szintű, egyedi tartalmi szponzorációs lehetőségek” – mondta el Kövesdi Péter, a Hir24.hu főszerkesztője.

Az oldal látogatóinak száma évről évre stabilan emelkedik, márciusban naponta 417 ezren* böngészték a cikkeket, közülük is kiemelkednek a vásárlási döntéseket hozó nők**.

* Forrás: Gemius OPA 2013.03. napi átlag RUest”

** Forrás: Gemius Explorer 2013.01. Hír24.hu – Origo.hu – Index.hu

Kategória: hir24.hu  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.