Csúcsok a Sport24.hu-n

2012. August 10. Webmaster

Története legmagasabb látogatottsági mutatóit produkálja a Sport24.hu a londoni ötkarikás játékok ideje alatt. Portálunk már a negyedik leglátogatottabb hazai sportoldal.

A Sport24.hu látogatószámának dinamikus emelkedése már az olimpiát megelőző héten elkezdődött. A nyári játékok első teljes hete folyamatosan magas, 200 ezer körüli látogatószámot hozott. A lélektani határt elsőként augusztus első napján lépte át a mutató, amikor a női vízilabda válogatott Kína elleni győzelme és Gyurta Dániel aranyérmének megszerzése napján 200 785 egyedi látogató kattintott oldalunkra, a Gemius OPA adatai szerint.

Az újabb csúcsot augusztus 3-án állította be a Sport24.hu, amikor az atlétikai számok kezdetéről és az utolsó úszódöntőkről szóló hírekre 224 411-en kattintottak. A sportoldal történetének eddigi abszolút csúcsa augusztus 6-ához köthető: ekkor 230 005 egyedi látogató követte a helyszínről érkező olimpiai beszámolókat, híreket, élő közvetítéseket.

Folyamatos növekedésének köszönhetően a Sport24.hu a négy leglátogatottabb sport tematikájú weboldal egyike.

A Sport24 a Sanoma Media Budapest Hír24 komplex hírportáljának sporttal foglalkozó tematikus rovata. A gyors és pontos tájékoztatás mellett riportokat, interjúkat, elemzéseket és összefoglalókat is kínál. (További tematikus rovatok az Fn24, a Tv24 és a Mozi24). A tartalmak mindegyike elérhető iPhone-os és androidos alkalmazásokon is.

Kategória: hir24.hu, sport24  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.