Új köntösben a HáziPatika

2012. March 8. Webmaster

A vezető hazai egészségügyi-életmód portál partnerei, látogatói, az aktuális internetes trendek, valamint többek között web-ergonómiai kutatások alapján alapos előkészítés után modernebb, megújított oldalakkal várja látogatóit március elejétől.

A munka még nem teljes, a site néhány részén még dolgoznak a programozók, de a “nehezén” túl vannak. Elkészült egy modern, kifinomult és a korábbinál jóval átláthatóbb megjelenésű piacvezető egészségügyi portál, megújult a HáziPatika.com.

A megújult HáziPatika főoldala

A modernebb, szellősebb új dizájn mellett a korábbi, közel négyszáz téma helyett 5 nagy rovatba, és néhány tucat, könnyen áttekinthető témakörbe rendezték a közel 80 ezer anyagot a szerkesztők. Így a látogatók könnyebben eligazodnak, az oldal pedig könnyebben reagálhat az aktualitásokra.

Új rovatok az új oldalon:

Betegségek A-Z-ig

Ez a rovat azonnal választ ad látogatóinak, ha célirányosan keresnek megoldást egy-egy adott egészségügyi problémára, szezonális betegségre.

Napi egészség

A rovatban mostantól aktuális egészségtippeket kapnak az olvasók, és itt olvashatnak bővebben is egyes kiemelten fontos betegségekről.

Életmód

A korábban hiányos témakör a HáziPatika.com egyik új erőssége lesz, a rovatban a prevenció fontosságát hangsúlyozva.

Táplálkozás

Az Ízek- és Érzések recept- és gasztro-életmód magazin által szerkesztett rovat az egészségtudatos táplálkozásra hívja fel a figyelmet.

Psziché

A vadonatúj rovat pedig a lelki egészség megtartásában segíti a látogatókat.

Több aktualitás

A megújult HáziPatika.com nagyobb teret szentel az egészségügy aktuális történéseinek, legyenek azok szezonális betegségek, tudományos eredmények vagy éppen az életmódunkat érintő újdonságok.

Látványosabb, magazinos megjelenés

A legjobb anyagoknak sem árt, ha látványosan jelennek meg: a főoldal képei nagyobbak lettek, kiszélesedtek a cikkoldalak és nagyobb betűmérettel segítik a jobb olvashatóságot.

Irány az egészséges életmód!

Az új HáziPatika.com a korábbinál sokkal többet foglalkozik az egészséges életmóddal, hogy látogatói ne csak betegségük miatt kereshessék fel, hanem minden nap az oldalon informálódjanak.

Jobban célzott hirdetések

Köszönhetően az új témaköröknek, minden eddiginél jobban célozhatók az olvasók, ráadásul új reklámfelületeket és -méreteket alakítottak ki a még kreatívabb megoldások kedvelőinek.

A site rengeteg innovatív változáson esett át, ám egy valami nem változott: a HáziPatika.com védjegye továbbra is a hiteles szakmai tájékoztatás, mely biztosítja látogatói töretlen bizalmát, ezáltal a portál vezető szerepét a szegmensben.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy a megújulás közreműködői hány gigabájtnyi anyagot termeltek ki magukból, és eközben pontosan hány kilogrammnyi csokit termeltek be magunkba a legjobb megoldások megtalálásához, ajánljuk figyelmedbe a megújításról készült alábbi, nagyítható infografikát.


Hogy tetszik a megújult HáziPatika.com? Ha gondoljátok, megírhatjátok…

Kategória: Házipatika.com  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.