Megújult a babaszoba.hu

2011. April 8. Webmaster

A mai naptól egy megújult, felfrissült babaszoba.hu várja a kismamákat és anyukákat, a portál ugyanis áttekinthetőbb, letisztultabb felületet kapott.

BSZ_korlogo2011_RGB_120x160Az új logó integrálta a Kismama magazin és a babaszoba.hu egyes elemeit, hogy a két márka még hangsúlyosabban támogassa egymást, hiszen idén januártól immár a Kismama szerkesztői várják a babaszoba.hu olvasóit a célcsoportot leginkább érdeklő cikkekkel, hírekkel, programajánlókkal, szerkesztőségi blogokkal.

A portál a korábbinál strukturáltabb és átláthatóbb fejlécet kapott, valamint egyedi háttérképet, ami a tervek szerint évszakonként cserélődni fog.

Teljesen megújult a rovatstruktúra és vele a felső menüsor, mától ez tartalmazza a cikkeket a leginkább keresett rovatok (élethelyzetek, életkorok) szerint. A bal menüsorban hangsúlyos megjelenéssel külön helyet kapott a Kiemelt témák, valamint bekerültek a Nyereményjátékok és az Akciós ajánlatok is, ezzel együtt ide került minden, ami nem cikk: fórum, blog, kereső, kalkulátor, olyan hívószavakkal, ahogy leginkább keresik őket a felhasználók.

bsz_printscreen

Megújult a First view: a Friss hírek rovat anyagai integrálódtak a cikkek közé, melyek közül a nagy képes ajánló mellett többet is tudunk egyszerre ajánlani az olvasónak.

Megszűnt a kismama.hu

A Kismama magazin honlapjára, a kismama.hu-ra kattintva mától a babaszoba.hu várja a látogatókat. A magazin cikkei, melyeket eddig rovatonként archiválva a lap weboldalán olvashattunk, most a babaszoba.hu megújult rovatai között találhatók. A kismama.hu regisztrált felhasználói e-mailben kaptak értesítést a változásokról és egyúttal lehetőséget arra, hogy regisztrációjukat átköltöztessék a babaszoba.hu-ra.

A munkafolyamat azért is különösen tanulságos, mert a megújítás és a migráció egyszerre folyt, a magazin szerkesztői ezzel egy időben vették át a HáziPatika.com csoporthoz tartozó babaszoba.hu felületeit, és a három folyamatot együtt sikerült levezényelniük a HáziPatika.com kivitelező szakembereivel.

Kategória: Házipatika.com  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.