Kezdetét vette Az év kórháza szavazás

2012. October 16. Webmaster

Már nyolcadik alkalommal szervezi meg idén a HáziPatika.com az Év kórháza 2012 szavazást. Magyarország legnépszerűbb egészségügyi portálja az állami finanszírozású, legnépszerűbb intézményeket kívánja elismerni. A voksolás már el is kezdődött.

A már hagyományosnak tekinthető „Az év kórháza” internetes versenysorozat még 2005-ben indult. Az elmúlt hét év alapján kijelenthető, hogy az internetező közösségnek többet jelent az „Év kórháza” szavazás, mint egy egyszerű listaállítás. Azon kevés lehetőség egyike ez, ahol a magát újabb és újabb kihívásokkal szembetaláló hazai egészségügyi rendszer szereplői konkrét, mégis szubjektív visszajelzést kaphatnak munkájukról. Az is bebizonyosodott, hogy a betegek számára az „Év kórháza” a legjobb fórumot jelenti, hogy véleményt alkossanak a kórházakról, az ott dolgozók emberségéről, pontos és precíz munkavégzéséről.

A kétszáz legjobb

A www.azevkorhaza.hu oldalon több kategóriában – például orvos-szakmai színvonal, környezet, infrastruktúra, szakszemélyzet és ellátás – lehet minősíteni minden olyan fekvőbeteg-intézményt, amely állami finanszírozással működik. Idén több mint 200 kórház várja a voksokat.

A látogatók szavazatai alapján az egyes kategóriák legjobbjai mellett a portál az összesített abszolút győztest is kihirdeti, amely egy éven át viselheti a már patinásnak mondható, megtisztelő “Az év kórháza 2012″ címet. Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2013 januárjában, nyilvános eseményen kerül majd sor.

Közösségi szavazás

A szavazás október 15-én indult és egészen december közepéig, azaz két hónapon át érhető el az oldalon. Itt mindig megtekinthető az aktuális állás is, ráadásul az egyes intézmények fórumán a látogatók pozitív vagy negatív tapasztalataikat is megoszthatják egymással.

A szavazás tisztasága érdekében a tavalyi évhez hasonlóan idén is a legismertebb közösségi portál használatához kötjük a szavazást: csak az alkothat véleményt a kórházakról, aki legalább 30 napja regisztrált a Facebookon, azonban az első olvasatra esetleg szigorúnak tűnő kapcsolás nem jelenthet különösebb akadályt az internetezőknek, hiszen a legfrissebb adatok szerint közel négymillió magyar használja a közösségi oldalt. Egyébként egy látogató több kórházra is voksolhat, és ennek tényét meg is oszthatja ismerőseivel.

Kategória: Házipatika.com  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.