Ismert nevek a megújult 50plusz.hu-n

2011. September 14. rita.beres

A mai naptól egy megújult, felfrissült 50plusz.hu, valamint V. Kulcsár Ildikó, Frank Júlia, Kriston Andrea és Dr. Halmy László várja az ötven év feletti generáció tagjait.

Szerkeszthető lett a főoldal, a korábbinál jóval hangsúlyosabb megjelenést kaptak az új anyagok, és a portál sokkal jobban tud alkalmazkodni az aktualitásokhoz, naponta többször is frissülő tartalommal várja az olvasókat.

Az eddigi szétszórtabb témakörök helyett négy könnyen érthető témát választottunk ki, és ezekbe soroltuk be az összes korábbi tartalmat is.

A négy témakör négy ismert, neves szerzőt is kapott: a Lélek témakör V. Kulcsár Ildikó, a Táplálkozás Frank Júlia, az Egészség prof. dr. Halmy László, a Mozgás rovat pedig Kriston Andrea gondozásában várja a látogatókat. Ők ezen túl heti rendszerességgel publikálnak majd az oldalon.

Az egészséges életmódra fókuszáló 50 éven felülieknek szóló portálunk 2007 ősszén indult (a Házipatika.com Kft. portfóliójában), és mára naponta több mint 10 ezer egyedi látogató olvassa.

Kategória: Házipatika.com  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.