Díjat kapott a HáziPatika.com

2010. November 12. Webmaster

A Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) idén tizedik alkalommal rendezte meg a hazai online és multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestival versenyt, melyen a babaszoba.hu és az 50plusz.hu portálunk korábbi sikerei után, most a HáziPatika.com portálunk is díjat vehetett át.

hazipatika_logoAz eFestival az online és multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye. A versenyen részt vehet bárki, aki az online gazdaságba újonnan lép be valamilyen internetes megoldással, multimédiás alkotással. A verseny célja, arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak. Az eFestival több nemzetközi versenynek is az előszobája, melyekre a MATISZ támogatásával kerülhetnek be a jelentkezők.

A 23 tagú zsűri ajánlatára az idei versenyfelhívásra több mint 100 pályamű érkezett, az eredményhirdetésre – ünnepélyes Díjkiosztó Gála keretében – október 28-án a CreaSpace konferenciát követően került sor, ahol kilenc kategóriában 35 díj, továbbá 1 életműdíj került kiosztásra.

A HáziPatika.com portál a többéves kiváló színvonal biztosításáért Nívódíjat kapott és egyúttal jogosult a Kiváló Magyar Tartalom cím viselésére. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy olvasóink töretlen bizalma és egyre növekvő száma mellett, a szakma is elismeri és díjazza munkánkat, mely a legjobb hazai honlapok egyikévé tett minket.

A Házipatika.com korábbi díjairól itt olvashattok bővebben.

Kategória: Házipatika.com  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.