Közösségi vásárlói oldalt indítottunk

2011. May 30. jozsef.szigetvari

Árbarátok.hu néven indítja el közösségi vásárlást lehetővé tévő oldalát a Sanoma Media Budapest Zrt. Szolgáltatásunk a mai napon indul. Cégünk azt tervezi, hogy valódi közösséget épít az oldalon.

Az Árbarátok.hu-val a Sanoma is csatlakozni kíván ahhoz a legújabb trendhez, amelyet a Groupon indított el. A piacra lépést megelőző kutatások és felmérések azt igazolják, hogy a közösségi vásárlás ugyan még egy fiatal piac, de egyre ismertebb Magyarországon, és komoly üzleti lehetősséget látunk benne.

A portál a legnépszerűbb szolgáltatásokkal és termékkategóriákkal– pl. szépség, egészség, wellness, szórakozás, utazás, női ruházat– indul. Az Árbarátok.hu-n az eladók szabják meg a kedvezmény mértékét és azt a résztvevői küszöbértéket, amelytől az engedményt megadják, de az oldalon biztosított kedvezménynek minimum 50-90 százalékot el kell érnie.

Az Árbarátok.hu oldal Facebook Connect-tel is rendelkezik, és júliustól iPhone-on és Androidon is elérhetők lesznek az ajánlatok, ezzel is könnyebbé téve a használatot.

Az oldallal az a szándékunk hosszú távon, hogy a látogatóiból, az „árbarátokból” egy valódi közösséget építsünk, a későbbiek során rendszeres találkozókat biztosítsunk számukra. Ennek egyik első lépéseként július elejével egy Facebook alkalmazással is szeretnénk segíteni a baráti szerveződéseket.

Kategória: Árbarátok.hu  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.