Másik igazgatóhoz került a StoryOnline

2012. February 9. Webmaster

A korábban meghirdetett szervezetátalakítási folyamat részeként távozik a Sanoma Media Budapest Zrt. portfólió igazgatója, Nyomárkay Kázmér, aki több más, jellemzően inkább print termék mellett a StoryOnline site-ért is felelt legutóbbi pozíciójában.

A Sanoma szervezetátalakítási folyamata újabb lépcsőjeként átalakul a cég magazin divíziójának vezetése. Nyomárkay Kázmér március elsejétől közös megegyezéssel távozik a kiadótól. Az általa irányított termékek közvetlen felügyeletét Pintye László veszi át, megőrizve korábbi feladatait is.

Nyomárkay Kázmér felügyelte a cég piacvezető tömeglapjait, így a Story-t, a Best magazint, a Meglepetést, irányította a három lapból álló TV-újság portfóliót, illetve a StoryOnline site-ot.

A szakember 1999-ben csatlakozott a Sanoma Media Budapest jogelődjéhez a VNU-hoz, akkor még mint a Figyelő üzleti- gazdasági hetilap tőzsderovatának vezetője. Az elmúlt 12 évben több különböző pozíciót töltött be a cégen belül. Részese volt többek között a Figyelő Top 200 projekt elindításának, alapító főszerkesztő-lapigazgatóként jegyezte a Marketing&Média marketingkommunikációs szaklapot, annak indulásától felügyelte a cég márkamagazin üzletágát, majd az utóbbi években a kiadó számos piacvezető magazinját irányította.

„Büszke vagyok arra, hogy több mint egy évtizeden keresztül Magyarország egyik vezető média cégének csapatát erősíthettem. Kollégáimnak azt kívánom, a következő évtizedben legalább annyi sikerben legyen részük, mint nekem volt munkatársaimmal a 2000-es évek eleje óta”- nyilatkozta a távozó vezető.

Kategória: Általános, StoryOnline  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.