Pénzjutalmat kaphatnak a legjobbak

2008. February 12. sz.krisztian

Sanoma Szupernóva-díj néven díjat alapít az Újmédia-divízió a legtehetségesebb feltörekvő online vállalkozások és internetes fejlesztéseket készítő magányszemélyek számára. Cégünk ugyanis fontosnak tartja, hogy a nagy szereplők segítsék a tehetséges, de még megerősödés előtt álló új szereplőket.

A fejlődést segítő verseny alapja a sokszínűség. Úgy gondoljuk, hogy van annyi tehetséges és kreatív szakember ebben az országban, akik megérdemlik a nehéz kezdéshez szükséges első segítséget. Az egész iparág közös érdeke, hogy a felhasználók ismerjék és a lehető legtöbb dologra szívesen használják az internetet. Ehhez pedig elengedhetetlenek az új ötletek.

Az idén első alkalommal kiválasztott három vállalkozás vagy honlapot üzemeltető magánszemély részesül az összesen egymillió forint értékű díjban, amelyet a március 4-én immáron harmadjára megrendezendő Web 2.0 Symposiumon adunk át.

A zsűri a szakma minden területéről kiválasztott szakemberekből áll.

Dobó Mátyás, Doransky.hu blog
Kaszás Miklós, Dream Interactive
Miskolczy Csaba, Blogter
Novák Péter, Kirowski
Soós Gergely, Neo Interactive
Szigeti Péter, Kreatív
Záprel Zsolt, McCann Erickson
Szabados Balázs, FigyelőNet (Sanoma Budapest)

A jelöltek névsorát az említett 8 úr állítja össze, de bárki tehet javaslatot, ha saját honlapját, vagy egy általa felfedezett oldalt ajánlana a zsűri figyelmébe. Ehhez semmi mást nem kell tenni, mint egy e-mailben elküldeni a javasolt oldal címét, alapításának idejét és rövid leírását a szupernovadij@sanomabp.hu címre.

Az újonnan indult oldalak elbírálási szempontjai között szerepel az eredeti ötlet, a dinamikus növekedés, és az életképes kereskedelmi modell felvázolása. A zsűri természetesen vizsgálja a tartalom, a megjelenítés és a műszaki kivitelezés minőségét is. A díj iránt érdeklődők további információt a www.szupernovadij.com címen találnak.

Kategória: Általános, rendezvény, Sanoma Szupernóva-Díj  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.