Németh Norbert visszatért

2011. September 6. g.imre

E-kereskedelem termékigazgatóként visszatért a Sanoma Media Budapest Zrt.-hez Németh Norbert. A szakember korábban 4 évig lapigazgatóként dolgozott cégünknél, többek között a Startlapot felügyelte.

Németh Norbert irányítja a mai naptól az elektronikus kereskedelmi területet, ami azért kézenfekvő, mert régi-új kollégánk több mint tíz éves szakmai pályafutásának utóbbi éveit itthon és külföldön egyaránt a tranzakciós területeken kamatoztatta.

Az internetes szakember a Kupon Világ operatív igazgatói pozíciójából érkezik vissza a Sanoma Media Budapest Zrt.-hez. Ezt megelőzően, 2009 és 2011 között a londoni székhelyű Business Monitor International digitális marketing és e-commerce vezetőjeként tevékenykedett. A Sanománál 2005 és 2008 között internetes lapigazgatóként kilenc termékindításban működött közre, irányítása alatt 2007-2008-ban vált a Startlap az elsőszámú hazai internetes márkává.

A Sanoma Media Budapest Zrt. a jövőben az eddiginél is nagyobb hangsúlyt fektet a tranzakciós területen betöltött szerepének erősítésére. Ezért döntött úgy, hogy külön szakembert dedikál mind az e-kereskedelmi termékek, mind a digitális szolgáltatások („classified” és „listings” termékek) élére. Az utóbbi igazgatója változatlanul Szigetvári József, míg az e-kereskedelmi területért a jövőben Németh Norbert felel.

Kategória: Általános, Árbarátok.hu, sajtóközlemény  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.