Multimédiás sales képzés

2010. August 27. Webmaster

A nagy sikerrel működő újságíróképzés mellett multimédiás sales kurzust indít a Sanoma Budapest Médiaakadémia.

A hiánypótló, nyomtatott sajtós, online és televíziós értékesítésre egyaránt koncentráló képzés segítségével reményeink szerint végre megfelelő szakemberek kerülhetnek egy igazi hiányszakmába. A résztvevők a két féléves képzés során valós piaci igényekre épülő tudással lesznek gazdagabbak.

A Sanoma Budapest Médiaakadémia (http://mediaakademia.sanomabp.hu/) a média sales képzését a piacon tapasztalható problémákra reagálva indítja el. Az ok: a felsőoktatás nem képez gyakorlati szakembereket, és a tapasztalatok szerint jelenleg a területen (kiadóknál, médiavállalatoknál) dolgozók sokszor rendkívül hiányos ismeretekkel és nem megfelelő kompetenciákkal rendelkeznek.

A képzés két féléve során – amelyre az előzetes tervek szerint 30 fő felvételét javasolja a Sanoma Budapest Médiaakadémia – a hallgatók a Sanoma Budapest több mint tízéves hirdetési tevékenységére és tapasztalataira, valamint a felgyülemlett, teljes körű ismeretanyagra támaszkodva szerzik meg a média sales képesítést.

A Sanoma Budapest Médiaakadémia az újságíróképzés terén már két sikeres évfolyammal bizonyított, ami garanciát jelent majd a hazai piacon egyedülálló képzés magas színvonalára. Az akadémia tanárai komplex, a média minden szegmensét lefedő (print, online, televízió) tananyag szerint oktatják majd a képzésben résztvevőket.

Az általános és témaspecifikus értékesítési technikák mellett a hallgatók média- és reklámjogot, médiatervezési ismereteket sajátíthatnak el, sőt, a kurzus olyan területeket is érint mint a BTL vagy a reklámhatékonyság mérése.

A képzés ezeken felül olyan gyakorlati, fejlesztő tréningeket is tartalmaz, amelyek nem csupán ebben a szakmában, de az álláskeresésben és a karrierépítésben egyaránt hasznosak. A képzést a Sanoma Budapest saját, tapasztalt szakemberein kívül külső tanácsadók is segítik.

Cégünk az évfolyam legjobbjainak féléves gyakorlatot, az itt helytállók számára szerződést ajánl fel.

Kategória: Általános, online média, sajtóközlemény  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.