Mától új néven

2011. April 1. Webmaster

2011. április 1-jétől Sanoma Media Budapest Zrt.-ként működik tovább a Sanoma Budapest Zrt.

sanoma media_300Az új Sanoma Media Budapest Zrt. név a vállalat meghatározó szerepét fejezi ki a nyomtatott, az online, a mobilmédia és az elektronikus termékek piacán egyaránt.

- Azon dolgozunk, hogy dinamikusan olyan médiavállalkozássá alakítsuk át magunkat, amely képes a médiatartalmak, a szolgáltatások és a kereskedelmi tevékenységek legszélesebb választékát nyújtani. Médiapiaci tevékenységünk egyre erőteljesebb lesz minden területen, amelyen az eddig megszerzett médiatudás és médiatapasztalat, médiapiaci szerepünk előnyt jelent. Az új cégnevünkkel mindezt a korábbinál sokkal pontosabban tudjuk kifejezni – mondta Szabó György vezérigazgató.

A névváltás háttere, hogy 2011. január 1-jén a finn tulajdonos Sanoma Corporation csoporton belül összeolvadt két, a televíziós illetve magazin- és online-üzletágakat felölelő divízió, amelyek Sanoma Mediaként működnek tovább.

A Sanoma Media (www.sanomamedia.com ) Európa 12 országában tölt be vezető médiapiaci pozíciót, több száz magazint, online és mobilmédia-terméket, valamint televíziós és rádiócsatornákat gondoz. A Sanoma Media 2011. január 1-jén alakult meg, amikor a Sanoma Entertainment beolvadt a Sanoma Magazines divízióba.

Fontos technikai információ, hogy a névváltás következtében változik cégünk honlapjának elérhetősége, mely ezentúl: http://www.sanomamedia.hu

Az Újmédia-divízió blogja a továbbiakban a http://ujmediablog.sanomamedia.hu címen érhető el. Egy ideig azonban él az átirányítás a régi címről. Az RSS feed címe: http://ujmediablog.sanomamedia.hu/feed/


Kategória: Általános  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.